Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Tegel kunstgras met rubber drager (50 x 50 cm)

HomingXL tegel kunstgras met rubber drager (50 x 50 cm)

OP=OP
17,50 14,- Per stuk
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 9.3/10
Afhalen is gratis, indicatie bezorgkosten: 10,-

Productbeschrijving

Kunstgras tegels zijn rubber tegels welke voorzien zijn van een toplaag van kunstgras. Het kunstgras wordt mee geperst op de rubber tegels waarbij de kunstgras tegel waterdoorlatend blijft.


Het voordeel van kunstgras tegels is dat het ten opzichte van standaard rubber tegels een luxere en zachtere toplaag heeft. De drainage structuur zorgt ervoor dat het water snel wordt afgevoerd zodat het kunstgras weer snel droog is. Kunstgras zonder drainage kan namelijk lang nat blijven.

Lees meer

Formaat 50 x 50 cm en leverbaar in de dikte van 25 mm, bestaat uit 90% gerecycled rubbergranulaat, 10% polyurethaan en is voorzien van een toplaag kunstgras.


De kunstgrastegel heeft een aantal zeer goede eigenschappen. De tegel is waterdoorlatend; het water zakt door de tegel en loopt weg via de nopstructuur aan de onderzijde. De kunstgrastegel heeft een waterdoorlatendheid van 250 mm per uur volgens EN 12616. Op het gebied van veiligheid is de kunstgrastegel zeer geschikt voor speelplaatsen door zijn valbrekende eigenschap. De kunstgrastegel is getest volgens EN 1176 en EN 1177.


Kunstgrastegel op het dakterras of balkon

De kunstgrastegels zijn direct te plaatsen op de dakbedekking. Kunstgrastegels zijn licht van gewicht, waardoor ze uitermate geschikt zijn om op balkons te plaatsen. Voor dakterrassen is het tevens een ideaal product door de goede waterdoorlatendheid. Het regenwater loopt direct weg via de nopstructuur, waardoor de bovenzijde van de kunstgrastegel zeer snel droog is.


Kunstgrastegel op de speelplaats

Speelplaatsen bieden kinderen de mogelijkheid zich naar hartenlust uit te leven. Bescherming tegen verwondingen en letsel spelen hierbij een belangrijke rol. De valbrekende tegels dragen zorg voor de optimale combinatie van veilig spelen en plezier.

Eigenschappen

Artikelnummer #KG-tegel 25
Merk HomingXL
Type Kunstgras
Kleur Groen
Materiaal Kunstgras
Lees meer