Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Austria Binnendeuren

Austria Deuren B.V., gevestigd in Lisse, is een importeur en leverancier van binnen- en buitendeuren. Zij leveren binnendeuren, buitendeuren en deuraccessoires aan hout- en bouwmaterialenhandelaren en aan deurenspeciaalzaken. In 1953 is Austria Deuren opgericht en zij staan inmiddels al meer dan 60 jaar garant voor het leveren van kwaliteitsproducten. Austria Deuren maakt sinds 2014 deel uit van de Dekker Hout Groep. Op zoek naar binnendeuren van meer merken dan alleen Austria? Ga dan weer terug naar al onze binnendeuren.

De binnendeuren van Austria zijn voor allerlei woonstijlen geschikt; van modern en retro tot klassiek. Naast binnendeuren leveren zij ook buitendeuren, voordeuren, binnendeurkozijnen en bijbehorende accessoires zoals deurbeslag en deurlijsten. Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment van Austria Deuren. Wij van HomingXL zullen je vervolgens zo goed mogelijk adviseren om jouw wens compleet in te vullen. Austria Deuren heeft altijd een passende oplossing voor uw huis.

Austria binnendeuren staan voor kwaliteitsdeuren en bijbehorende accessoires, uit voorraad tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Alle binnendeuren hebben een gedegen constructie, zijn gemakkelijk af te werken en worden gemaakt van uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen. Zo wordt een uitgebreid assortiment binnendeuren geproduceerd met FSC gecertificeerd hout en geldt voor alle binnendeuren minimaal 5 jaar garantie.

Voor iedere woning een Austria binnendeur

Modern, retro of klassiek; welke woonstijl je ook hebt, Austria biedt een bijpassende binnendeur. Austria binnendeuren zijn al meer dan 60 jaar toonaangevend voor ieder interieur. De kant-en-klare opdek deuren van Austria zijn professioneel wit afgelakt en kunnen direct worden opgehangen. Op deze kwaliteitsdeuren zit een minimale garantie van 5 jaar. Je kunt met vertrouwen Austria binnendeuren online bestellen bij HomingXL. Wij bieden onze binnendeuren altijd scherp geprijsd aan.

Austria binnendeuren zijn van hoge kwaliteit en hebben een gedegen constructie. De binnendeuren worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo wordt er een uitgebreid assortiment Austria binnendeuren geproduceerd uit FSC gecertificeerd hout en geldt voor alle binnendeuren minimaal 5 jaar garantie. Alle Austria glasdeuren worden voorzien van gelaagd veiligheidsglas, de glazen panelen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Afwerking en overschildering

De afgelakte binnendeuren van Austria zijn gemakkelijk te reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. Gebruik geen schuurmiddel of schuursponsjes. De afgelakte binnendeuren hebben geen extra laklaag meer nodig. Mocht je het in de loop der jaren toch nodig vinden om de Austria deur opnieuw te lakken, schuur deze dan licht op en lak af met een kleur naar keuze.

Gemak van Austria binnendeuren

De Balance en Sense opdek deuren van Austria zijn kant-en-klaar en kunnen direct worden opgehangen. In een handomdraai geef je jouw huis een fraaie make-over. Je hoeft niets meer te schilderen want deze Austria binnendeuren zijn reeds afgelakt. Eventueel glas wordt fabrieksmatig gemonteerd. Dit bespaart je veel tijd. Het monteren is vrij gemakkelijk. Je haalt de paumelles en het slot uit je oude opdek deur en plaatst deze terug op je nieuwe Austria binnendeuren. Je boort het krukgat op de juiste plek en monteert je favoriete deurkruk. Nu is je deur klaar om teruggehangen te worden.

Glas monteren

Binnendeuren uit de series Sense en Moderno worden geleverd met gemonteerd glas. Binnendeuren uit de andere series kunnen tegen meerprijs voorzien worden van gemonteerd glas.

Hier zie je de glassoorten van het merk Austria:

Series van Austria binnendeuren

De collectie van Austria binnendeuren zijn ingedeeld in verschillende series, elke serie kent z’n eigen specifieke uitstraling. Zo hebben wij van Austria binnendeuren de volgende series in het assortiment:

Sense: Moderne binnendeuren zonder glaslatten maar met brede robuuste stijlen en blak of mat veiligheidsglas.

Balance: Tijdloze paneeldeuren met facetprofiel en strakke bossingpanelen.

Dutch Line: Strakke stijldeuren met facet profiel en vlakke panelen in een jaren '30 stijl.

Colour Lux Plus: Authentieke Stijldeuren met facetprofiel en bossingpanelen.

Classic Line: Klassieke stijldeuren met luxe profilering in nostalgische uitvoering.

Moderno: Luxe strakke binnendeuren met moderne belijning en voorzien van blank of mat veiligheidsglas.

Nero Acciaio: Zwarte industriële, stalen deuren welke standaard als deur/kozijn combinatie wordt geleverd. De kozijnen zijn tevens zwart en van staal met zwarte scharnieren.

Nero Legno: Zwarte industriële, houten deuren met slanke stijlen, dorpels en lijnen.

Typen Austria binnendeuren

Austria heeft twee typen binnendeuren; Afgelakte deuren en wit gegronde deuren.

De afgelakte binnendeuren van Austria zijn kant-en-klaar. Voordeel hiervan is dat de deuren direct kunnen worden geplaatst en je deze dus niet hoeft te verven. Je bent dus veel sneller klaar met je klus. De deuren worden in een RAL9010 gelijkende kleur geleverd.

Toon alle Austria afgelakte binnendeuren

De gegronde binnendeuren van Austria zijn allen voorgegrond, zoals de naam al doet vermoeden. Je kan deze deuren zelf aflakken in de door jou gewenste kleur. Wij hebben reeds gegronde deuren in het wit en in het zwart.

Toon alle Austria gegronde binnendeuren

Austria binnendeuren

Populaire series van Austria zijn:

Sense

Moderne binnendeuren zonder glaslatten maar met brede robuuste stijlen en blak of mat veiligheidsglas.

Sense Afgelakt


Klik hier voor alle afgelakte Sense Binnendeuren van Austria.

Sense Gegrond Wit


Klik hier voor alle gegrond witte Sense Binnendeuren van Austria.

Nero Legno


Klik hier voor alle Nero Legno binnendeuren van Austria.

Balance


Klik hier voor alle Balance Binnendeuren van Austria.

Colour Lux Plus


Klik hier voor alle Colour Lux Plus Binnendeuren van Austria.

Overige series


Klik hier voor alle afgelakte binnendeuren van Austria of klik hier voor alle gegrond witte en zwarte binnendeuren van Austria.