Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurkrukken

Deurklinken of deurkrukken online kopen gaat heel gemakkelijk bij HomingXL. Onze overzichtelijke website helpt jou bij je zoektocht naar de voor jouw deuren perfecte deurkruk. Met onze handige zoekfilters is de keuze zo gemaakt! Bij ons vind je deurkrukken online in allerlei soorten en stijlen en het uitzoeken van de juiste deurklink is vooral een kwestie van smaak. Daarnaast is het belangrijk dat de stijl van de deurkruk aansluit bij de stijl van de deur en het interieur.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

De stijl van Austria deurbeslag

Voor de moderne interieurs hebben we de Square deurkrukken online van Austria. Strakke en rechte lijnen en hoekige vormen passen bijvoorbeeld perfect bij de Moderno en Sense binnendeuren van Austria. Ook de Basic serie is zowel modern als tijdloos. Deze serie heeft RVS deurkrukken met iets meer ronde vormen. De Wings serie is luxe uitgevoerd deurbeslag volgens Italiaans design met een grote veelzijdigheid in de vormgeving van strak tot modern klassiek. Het toppunt van klassieke deurkrukken is toch wel de Nostalgie serie van Austria. Heb jij klassieke deuren in huis dan mag een deurklink uit deze serie niet ontbreken. Geïnspireerd op de vormgeving van de jaren 30 passen deze deurklinken perfect in een oude stadswoning met originele kenmerken of een oude boerderij of een huis met een klassieke inrichting. De klassieke deurkrukken online in onze webshop bieden vele opties.

Kwaliteit van Austria deurbeslag

De deurklinken en deurkrukken van Austria zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal is per serie verschillend. Zo zijn RVS deurkrukken (Square en Basic serie), deurkrukken van verchroomd messing en deurkrukken van messing met een nikkel finish (Wings en Nostalgie serie) de meest voorkomende. Stuk voor stuk hoogwaardige materialen waar je jaren plezier van kunt hebben. Ook wanneer je een minder groot bestedingspatroon hebt kun je de kwaliteit van een Austria deurkruk online kopen. In de Best Buy serie vind je diverse ontwerpen tijdloze deurkrukken online. Zo vind je een mooie RVS deurkruk die zeker binnen je budget past.

Deurkrukken online kopen

Je hoeft bij deze deurkrukkengeen rekening te houden met links of rechtsdraaiende deuren. Omdat alle deurkrukken dubbel zijn, zijn ze voor beide opties toepasbaar. Vergeet niet eventuele accessoires bij te bestellen zoals sleutel- en cilinderrozetten, deze kun je op de productpagina vinden onder het kopje bijbehorende producten. Heb je de stijl bepaald en de deurkrukken uitgezocht? Dan kun je nu met vertrouwen jouw deurkrukken online bestellen bij HomingXL. Wij hebben al onze Austria deurkrukken scherp geprijsd!