Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurbeslag toilet

Je wilt de toiletdeur altijd goed op slot kunnen doen, en dat begint bij het juiste deurbeslag. Toilet en badkamer zijn twee kamers die goed moeten worden beschermd, het beschermt jouw privacy en dat van jouw gasten. Het gebruik van een toiletslot of toiletbeslag helpt om te zorgen dat er tijdens een toiletbezoek niemand kan binnenkomen. Dit brengt extra hygiëne met zich mee en zorgt daarbij dat er in huishoudens met meerdere personen op normale wijze van het toilet gebruik kan worden gemaakt.

Wil je meer informatie over:

29 resultaten
  1. 1
  2. 2

29 resultaten
  1. 1
  2. 2

Een hoogwaardig toiletslot gebruiken

Ontdek een heel nieuw assortiment aan deurbeslag. Toilet en badkamer kunnen eenvoudig op slot worden gedaan met onze toiletsloten. Een toiletslot moet aan een aantal eisen voldoen: het moet sterk genoeg zijn, een schermpje hebben waarop anderen kunnen zien dat het toilet bezet is en het slot moet uiteraard ook lang meegaan. Deze kwaliteiten vindt u altijd terug in ons deurbeslag. Toilet en badkamer worden zo een stuk hygiënischer en bieden iedereen de juiste privacy, en dat zal nog jaren zo zijn.

Zoek toiletbeslag uit en bestel direct

Kies binnen ons assortiment uit een groot aantal soorten deurbeslag. Toilet en badkamer, twee kamers die iedereen binnen het huishouden meermaals per dag gebruikt, moeten goed op slot kunnen. Gebruik het toiletslot om misverstanden binnen het huis te voorkomen. Dankzij onze vele modellen kies je in een handomdraai een exemplaar dat qua functionaliteit en design zeer goed bij jouw toilet- of badkamerdeur past.

Voorzie door middel van deurbeslag, toilet- en badkamerdeuren van extra beveiliging. Je kunt de verschillende modellen in ons assortiment vergelijken op prijs, grootte en kleur. Bij ieder toiletslot geven wij de afmetingen aan. Zo zie je direct met welk deurbeslag toilet en badkamer beveiligd kunnen worden. Bestel direct en ontvang jouw nieuwe toiletbeslag al binnen enkele dagen thuis. Alle modellen zijn eenvoudig te installeren, zodat je in enkele minuten een nieuw toiletslot in de toiletdeur hebt aangebracht.