Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

TimberXL schermen | Elephant

De TimberXL hekken van Elephant zijn aanzienlijk, praktisch en elegant. De schuttingen bieden een mooie oplossing om een persoonlijke voortuin of terras te creëren. De hekken van de TimberXL serie zijn groter (200x200 cm) dan de normale Timber serie (180x180 cm). Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor de kleur lichtgrijs. Daarmee geef je een terras of tuin een moderne uitstraling. Voor een landelijke uitstraling kies je de kleur groen of bruin.

De TimberXL hekken bestaan uit rechte, horizontale en verticale planken gemaakt van verschillende duurzame houtsoorten. Je kan kiezen uit geïmpregneerde schuttingen of schuttingen die nog onbehandeld zijn. Bij impregneren wordt het hout langdurig beschermd tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk.

HomingXL levert de TimberXL hekken in meerdere uitvoeringen. Bij elk van deze schuttingen vind je bijpassende accessoires zoals tuinpalen en bevestigingsmaterialen.

2 resultaten

2 resultaten