Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Svedex Binnendeuren

Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar, dat zijn de binnendeuren van Svedex. Een Svedex deur is niet enkel een bouwelement meer, maar een toevoeging op jouw interieur. Er was een tijd dat alle binnendeuren hetzelfde waren, maar tegenwoordig is er vraag naar net even iets anders en net even meer karakter. Svedex deuren worden ontworpen om ieder interieur mooier te maken. Het uitzoeken van nieuwe binnendeuren is niet altijd even makkelijk. Het belangrijkste is dat de deuren passen bij jouw interieur en woonstijl. Je vindt binnendeuren in alle stijlen tussen onze collectie Svedex deuren.

Afwerking Svedex

Svedex deuren zijn professioneel afgelakt met de unieke en milieuvriendelijke superlak. Dit is een lichtbestendige en krasvaste laklaag verkrijgbaar in drie kleuren wit. Een hoogwaardig en duurzaam product waar je nog jaren plezier van hebt. De onderkant van de Svedex deuren wordt geseald. Hierdoor zijn de deuren ook geschikt voor de badkamer. Er kan nu namelijk geen vocht in de onderkant van de deur trekken. Als de keuze is gevallen op een deur met glas heb je, naast 3 kleuren lak, ook nog keuze uit drie bewerkingen glas: blank glas, gezandstraald glas en satijnglas. Ook de veiligheid staat hoog in het vaandel en daarom zijn alle Svedex deuren voorzien van gehard veiligheidsglas. Daarnaast zijn Svedex deuren FSC-gecertificeerd. De deuren worden geleverd inclusief boringen en gemonteerd slot.

Jouw Svedex deur afhangen

Omdat alle Svedex deuren afgelakt worden afgeleverd en je daar in ieder geval niks meer aan hoeft te doen zijn de deuren klaar om af te hangen. De opdekdeuren zijn eenvoudig te monteren. Het uitzoeken van de deuren duurt waarschijnlijk langer!
- Til de bestaande deuren uit de paumelle scharnieren
- Draai de paumelle scharnieren in de nieuwe deur
- Hang de nieuwe deur in de paumelle scharnieren van je kozijn
- Monteer tot slot het bijpassende deurbeslag

Jouw Svedex deur reinigen

Je kunt de deuren met de standaard huishoudelijke schoonmaakmiddelen reinigen. Neem de deuren na het reinigen altijd even af met schoon water. De superlak is niet bestand tegen schuurmiddelen of schuursponsjes!
De met superlak afgelakte Svedex deuren zijn voorzien van een milieusparende toplaag. Het resultaat is een harde laklaag die bestand is tegen krassen, invloeden van licht en huishoudchemicaliën. Mocht je het toch nodig vinden de deur over te schilderen, gebruik dan de volgende adviezen:
- Ontvetten met een oplossing van amoniak en water
- Opschuren met schuurpapier 160-180
- Naschuren met schuurpapier 180-220
- Voor het aflakken stofvrij maken
- Aflakken met lak op acrylaat basis of alkhydbasis
- Laat plakband nooit te lang op de deur zitten

Glas monteren

Binnendeuren uit de series Sense en Moderno worden geleverd met gemonteerd glas. Binnendeuren uit de andere series kunnen tegen meerprijs voorzien worden van gemonteerd glas. Zie hier de glassoorten van het merk Svedex:

Svedex Binnendeuren

Svedex heeft een aantal series afgelakte binnendeuren. Deze series zijn:

Linea


Klik hier voor alle Svedex Linea binnendeuren.

Elite


Klik hier voor alle Svedex Elite binnendeuren.

Connect


Klik hier voor alle Svedex Connect binnendeuren.

Character


Klik hier voor alle Svedex Character binnendeuren.

Random


Klik hier voor alle Svedex Random binnendeuren.

Modis


Klik hier voor een overzicht van alle Svedex Binnendeuren.