Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Svedex binnendeuren

Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar, dat zijn de binnendeuren van Svedex. Een Svedex deur is niet enkel een bouwelement meer, maar een toevoeging op jouw interieur. Het is nog niet zo lang geleden dat bijna elke binnendeur er hetzelfde uitzag en er eigenlijk niet veel aandacht werd besteed aan een binnendeur. Tegenwoordig is er echter steeds meer vraag naar deuren die je interieur net wat meer karakter geven. Svedex deuren worden ontworpen om ieder interieur mooier te maken. Svedex zet alles op alles om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van mensen. Daarom is er voor iedereen wel een Svedex deur die voldoet aan zijn of haar wensen. Het uitzoeken van nieuwe binnendeuren is niet altijd even makkelijk. Het belangrijkste is dat de deuren passen bij jouw interieur en woonstijl. Je vindt binnendeuren in alle stijlen tussen onze collectie Svedex deuren.

 

Svedex deuren

Svedex is een echt familiebedrijf en is opgericht in 1954 in Nederland. Zoals zij zelf zeggen is de expertise, het enthousiasme en de liefde voor het vak dé drijfveer van het bedrijf. Je kunt wel zeggen dat Svedex hét bedrijf is voor afgelakte stijldeuren. Inmiddels is Svedex uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met drie productielocaties in Nederland en Duitsland. De deuren zelf worden gedistribueerd door heel Europa.

Afwerking Svedex

Svedex deuren zijn professioneel afgelakt met de unieke en milieuvriendelijke superlak. Dit is een lichtbestendige en krasvaste laklaag verkrijgbaar in drie kleuren wit. Een hoogwaardig en duurzaam product waar je nog jaren plezier van hebt. De onderkant van de Svedex deuren wordt geseald. Hierdoor zijn de deuren ook geschikt voor de badkamer. Er kan nu namelijk geen vocht in de onderkant van de deur trekken. Als de keuze is gevallen op een deur met glas heb je, naast drie kleuren lak, ook nog keuze uit drie bewerkingen glas: blank glas, gezandstraald glas en satijnglas. Ook de veiligheid staat hoog in het vaandel bij het Nederlandse bedrijf en daarom zijn alle Svedex deuren voorzien van gehard veiligheidsglas. Daarnaast zijn Svedex deuren FSC-gecertificeerd. De deuren worden geleverd inclusief boringen en gemonteerd slot.

Jouw Svedex deur afhangen

Omdat alle Svedex deuren afgelakt worden afgeleverd en je daar in ieder geval niks meer aan hoeft te doen zijn de deuren klaar om af te hangen. De kwaliteit van de Svedex Superlak is zo ongekend goed, dat deze nergens anders in Nederland te vinden is. De lak is ongevoelig voor zonlicht, duurzaam, slijt- en kras vast, milieuvriendelijk én er zit ook nog eens tien jaar garantie op. Zo heb jij jaren plezier van je deur zonder dat je veel onderhoud moet uitvoeren!

 

De opdekdeuren zijn eenvoudig te monteren. Het uitzoeken van de deuren duurt waarschijnlijk langer... Zo monteer je een Svedex deur:

  • - Til de bestaande deuren uit de paumelle scharnieren
  • - Draai de paumelle scharnieren in de nieuwe deur
  • - Hang de nieuwe deur in de paumelle scharnieren van je kozijn
  • - Monteer tot slot het bijpassende deurbeslag

Kom je er niet helemaal uit? Onze doe het zelf en montage binnendeuren pagina vertelt je alles over het monteren van een stompe binnendeur of opdek binnendeur en helpt je zelfs opweg met de montage van je Svedex deurbeslag.

Svedex opdekdeur

Svedex deuren zijn zowel stomp als opdek te verkrijgen. Weet je nog niet helemaal wat het verschil is tussen een stompe en een opdekdeur? Bekijk onze stompe deuren pagina voor alles over stompe deuren en lees meer over opdek deuren op onze opdekdeuren pagina. Heb je nog veel meer brandende vragen over binnendeuren? Je vindt vast een antwoord op jouw vraag op onze veel gestelde vragen over deuren pagina.

Jouw Svedex deur reinigen

Je kunt de deuren met de standaard huishoudelijke schoonmaakmiddelen reinigen. Neem de deuren na het reinigen altijd even af met schoon water. De superlak is niet bestand tegen schuurmiddelen of schuursponsjes!
De met superlak afgelakte Svedex deuren zijn voorzien van een milieusparende toplaag. Het resultaat is een harde laklaag die bestand is tegen krassen, invloeden van licht en huishoudchemicaliën. Mocht je het toch nodig vinden de deur over te schilderen, gebruik dan de volgende adviezen:

  • - Ontvetten met een oplossing van amoniak en water
  • - Opschuren met schuurpapier 160-180
  • - Naschuren met schuurpapier 180-220
  • - Voor het aflakken stofvrij maken
  • - Aflakken met lak op acrylaat basis of alkhydbasis
  • - Laat plakband nooit te lang op de deur zitten

Glas monteren

Binnendeuren uit de series Sense en Moderno worden geleverd met gemonteerd glas. Binnendeuren uit de andere series kunnen tegen meerprijs voorzien worden van gemonteerd glas. Zie hier de glassoorten van het merk Svedex:

Svedex afgelakte binnendeuren

Svedex heeft een aantal series afgelakte binnendeuren. Deze series zijn:

Linea


Navigeer naar de Svedex Linea binnendeuren pagina voor alle deuren van dit type.

Elite


Navigeer naar de Svedex Elite binnendeuren pagina voor alle deuren van dit type.

Connect


Navigeer naar de Svedex Connenct binnendeuren pagina voor alle deuren van dit type.

Character


Navigeer naar de Svedex Character binnendeuren pagina voor alle deuren van dit type.

Random


Navigeer naar de Svedex Random binnendeuren pagina voor alle deuren van dit type.

Modis


Navigeer naar de Svedex Modis binnendeuren pagina voor alle deuren van dit type. Wil je toch nog even het hele overzicht zien? Ga dan naar alle Svedex binnendeuren.