Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Raamkozijnen

Raamkozijnen

 

Raamkozijn

Een mooi hardhouten raamkozijn is dé finishing touch voor ieder renovatie- of nieuwbouwproject. Een houten raamkozijn heeft een warme, luxe uitstraling. Een kozijn met raam maken is precisie werk. Zeker als een raam ook nog moet kunnen draaien of kiepen. Om het je makkelijk te maken, kun je bij HomingXL nu kant-en-klare raamkozijnen kopen, inclusief voor gemonteerd dubbel glas! Je kunt kiezen uit raamkozijnen in vaste maten of, als je een specifieke klus hebt, een raamkozijn op maat laten maken. De raamkozijnen worden ook alvast voor je in de grondverf gezet. Onze kozijnen met raam, inclusief SKG** hang- en sluitwerk, zijn dus helemaal montage klaar.

Kies het juiste raamkozijn

Bij HomingXL heb je keuze uit verschillende standaard raamkozijnen met een vaste maatvoering, maar kun je ook een kozijn met glas op maat laten maken. Bepaal vooraf welke functie het raamkozijn moet hebben en zorg ervoor dat je de juiste maten bij de hand hebt voordat je gaat bestellen. Lees de productinformatie aandachtig door en volg de aanwijzingen in de bijgevoegde PDF-documenten en technische illustraties. Zo weet je zeker dat je een passend raamkozijn besteld en kan plaatsen.

Elephant raamkozijnen, kwaliteitskozijn met glas

De kwaliteit van onze kant-en-klare raamkozijnen en raamkozijnen op maat hangt samen met het gebruik van de materialen en de afwerking. Het houten raamkozijn wordt gemaakt van Meranti of Mahonie hardhout en wordt van een professionele grondverflaag (RAL9010) voorzien. Hierdoor kun je het raamkozijn in elke gewenste kleur aflakken. Het beslag dat wordt gebruikt bij draai- en/of kiepraam kozijnen zijn SKG** scharnieren met dievenklauw. Een raamkozijn van Elephant is daarnaast voorzien van HR beglazing. Door de hoge kwaliteit van de kozijnen, heb je hier 10 jaar garantie op. Bij een goede vakkundige plaatsing en regelmatig onderhoud kunnen de raamkozijnen zelfs tot wel 30 jaar meegaan.

Online raamkozijn kopen

Ervaar nu het gemak van een kant-en-klaar houten raamkozijn en het gemak van online bestellen in één. Een raamkozijn kopen was nog nooit zo snel en simpel geregeld. Want naast dat onze raamkozijnen kwalitatief uitstekende producten zijn, worden deze ook nog eens supersnel geleverd.