Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Raamkozijn maatwerk incl. voorgemonteerd glas

Wanneer jouw klus vraagt om maatwerk raamkozijnen, bijvoorbeeld bij het renoveren van jouw huidige raamkozijnen, dan kan je bij ons gemakkelijk hardhouten raamkozijnen met glas op maat bestellen. De hardhouten raamkozijnen worden dan op maat gemaakt en vakkundig uit duurzame en hoogwaardige materialen vervaardigd. De maatwerk raamkozijnen worden kant-en-klaar, inclusief HR++glas, geleverd. Een raamkozijn op maat waar je dus direct mee aan de slag kunt. Het enige wat jij hoeft te doen, is de juiste maten in te vullen in de keuzevelden bij het door jou gewenste raamkozijn. Dankzij onze snelle levertijden, kan je vaak al binnen 2 weken jouw raamkozijn op maat gaan verwerken.

Wil je meer informatie over:

19 resultaten

19 resultaten

Voordelen van een houten raamkozijn op maat

Houten raamkozijnen zorgen voor een warme en luxe uitstraling. Naast dat het een warme uitstraling geeft, is de isolatiewaarde van houten raamkozijnen ook hoger dan die van een kunststof of aluminium raamkozijn. Een ander voordeel van een houten raamkozijn op maat, is dat gemakkelijk passend is te maken. Dit maakt een houten raamkozijn op maat ideaal voor renovatie werkzaamheden. Tevens zijn reparaties bij houten raamkozijnen makkelijker uit te voeren dan bij kunststof of aluminium raamkozijnen. Wanneer jouw project vraagt om raamkozijnen op maat, ga dan voor de houten raamkozijnen van HomingXL. Wij leveren de hoogwaardige raamkozijnen snel bij je thuis af tegen de scherpste prijs.

Het materiaal van onze raamkozijnen op maat

De raamkozijnen op maat die je bij ons besteld, zijn van hardhout gemaakt. Dit is meestal Meranti of Mahonie hardhout met een FSC keurmerk, wat aangeeft dat het hardhout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het beslag dat gebruikt wordt voor draai en kiep ramen, zijn SKG** scharnieren en zijn voorzien van dievenklauw. Hierdoor zijn ze beter beschermd tegen inbraak. De maatwerk raamkozijnen worden van binnenuit beglaasd met HR++ glas.

De afwerking van onze raamkozijnen op maat

Het maatwerk raamkozijn wordt voorbehandeld met een professionele watergedragen grondverf in de kleur wit (RAL9010). Het raamkozijn kan zo in elke gewenste kleur worden afgelakt.

Het inmeten van onze maatwerk raamkozijnen

Het inmeten van een raamkozijn op maat verdiend de volledige aandacht. Producten waar je een maat voor op geeft worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen wij NIET retour nemen. Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw maatwerk raamkozijn gewoon past. Wanneer je te maken hebt met een bestaande raamopening, volg je de inmeet-instructies nauwkeurig op. Deze instructies vind je op de maatwerk raamkozijnen productpagina’s.

Garantie op onze maatwerk raamkozijnen

Ook van de raamkozijnen op maat mag je de hoogste kwaliteit verwachten en daarom geven wij 10 jaar garantie op materiaal- en productiefouten. Bij regelmatig onderhoud en vakkundige plaatsing is een levensduur van meer dan 30 jaar zelfs haalbaar. Op deze manier kan je dus extra lang genieten van jouw houten raamkozijnen op maat.