Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Raamkozijn vaste maten incl. voorgemonteerd glas

Op deze pagina vind je hardhouten raamkozijnen met glas in standaard maten. Onze vaste maten raamkozijnen zijn de meest voorkomende afmetingen, waardoor je snel klaar bent met zoeken naar de juiste maat. De houten raamkozijnen zijn geschikt voor meerdere projecten, zoals nieuwbouw en renovatie. De hardhouten kozijnen met raam worden gemaakt van duurzame en isolerende materialen. Een kant-en-klaar raamkozijn waarmee je dus direct aan de slag kunt. Mocht jouw gewenste maat houten raamkozijn er niet tussen zitten, dan kan je deze ook op maat bestellen bij ons.

Wil je meer informatie over:

7 resultaten

7 resultaten

Voordelen van houten raamkozijn met vaste maten

Een houten raamkozijn heeft naast een warme en luxe uitstraling, ook nog eens eens een prima isolerend vermogen. In combinatie met het voorgemonteerde HR++ glas creëren we zo een win-win situatie. Wanneer je de afmetingen van het raamkozijn nog moet bepalen, bijvoorbeeld bij het bouwen van je huis, dan is het wellicht financieel aantrekkelijker om te kiezen voor een standaard maat houten raamkozijn.

Materiaal van onze houten raamkozijnen met glas

Onze houten raamkozijnen worden vervaardigd van FSC gekeurd hardhout, meestal Meranti of Mahonie. De SKG** scharnieren zijn voorzien van dievenklauw en het glas in de hardhout raamkozijnen is HR++, waarbij de dikte van het glas wordt bepaald door het oppervlak.

Afwerking van de hardhouten raamkozijnen

Onze hardhouten raamkozijnen met glas worden voorzien van een professionele watergedragen witte grondverflaag (RAL 9010). Hierdoor is het raamkozijn gemakkelijk af te lakken in iedere gewenste kleur. Het aflakken dient wel binnen 6 maanden te gebeuren. Het HR++ glas wordt in de fabriek reeds voor je gemonteerd met een geventileerde glassponning en afgewerkt met professionele kit, beglazingsband en stelblokjes. Houten raamkozijnen met draai- en/ of kiepdelen worden altijd van binnenuit beglaasd.

Garantie op onze hardhouten raamkozijnen

Door het gebruik van hoogwaardige materialen hebben de houten raamkozijnen 10 jaar garantie op materiaal- of productiefouten. Wanneer de hardhouten raamkozijnen vakkundig worden geplaatst en er geregeld onderhoud (aflakken) plaats vindt, dan zou een levensduur van meer dan 30 jaar zelfs haalbaar moeten zijn.