Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Hardhout Schuttingen | Tuinschermen

Hardhouten schuttingen zijn een graag geziene gast in de achtertuin. Door het plaatsen van hardhouten tuinschermen op de erfgrens, bepaal je voor een groot gedeelte de indeling van jouw tuin. Hierbij is het belangrijk om een goede keuze te maken. Bij HomingXL vind je jouw hardhouten schutting welke naar wens ook snel thuis kan worden afgeleverd. Kies uit de houtsoorten Bankirai, Almendrillo, Kempas en Keruing. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen Smaragd en Elephant schuttingen, beide enorm goede merken. Het grote voordeel van een schutting van hardhout is de levensduur van 25 jaar. Dit is een stuk langer dan de levensduur van zachthouten schuttingen. Veel van deze hardhouten schuttingen hebben een FSC keurmerk. Dit betekent dat het hardhout, welke wordt gebruikt voor het tuinscherm, uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is.

Wil je meer informatie over:

13 resultaten

13 resultaten

Wat heb je nodig voor een complete hardhouten schutting?

Wil je aan de slag met je hardhouten schutting of tuinscherm dan kun je uiteraard alle benodigdheden bestellen bij HomingXL. Bij het plaatsen van een schutting van hardhout is het altijd verstandig om de palen vast te zetten met beton of paalvast. Neem een paal met een lengte van minimaal 275 cm. Gebruik palen met een kopmaat van tenminste 70 x 70 mm. Wanneer je het bevestigingsmateriaal gaat schroeven, denk er dan aan dat je altijd moet voorboren. Alle benodigde materialen, zoals speed mix (beton), schroeven, boortjes en een gatenboor bestel je gemakkelijk en goedkoop via de website. Wij bezorgen alles desgewenst thuis zodat je de klus in één keer kan afmaken.

Het aanbod in hardhouten schuttingen

Bij HomingXL verkopen wij een groot aantal hardhouten tuinschermen. Hardhout is een verzamelnaam voor verschillende soorten hardhout. Zoals reeds aangegeven bestaat het assortiment van HomingXL uit hardhouten Bankirai schuttingen, Almendrillo schuttingen, Kempas tuinschermen en Keruing schuttingen. Via onze informatie pagina over houtsoorten vind je de specifieke eigenschappen per houtsoort. De hardhouten tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende typen, zoals shutter schermen, lamellenschermen, louvre schermen en planken schermen. Ook kan je bij de filters kiezen uit verschillende uitvoeringen hardhouten tuinschermen kiezen, bijvoorbeeld rechte schermen, toog schermen, schuine schermen of een laag model. Al deze schuttingen van hardhout bestel je gemakkelijk via onze website. Wil je een scherm tocht eerst even bekijken? Kom dan eens naar onze showroom in Vianen (Utrecht). Onze experts staan voor je klaar om je advies te geven over het hardhouten tuinscherm welke het beste past bij jouw tuin en wensen.