Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet vlondertegels

Kies jouw stijl

 • Stoere, grijze
  tinten

 • Warme, bruine
  tinten

 • Klikbare
  vlondertegels

 • XL grote
  vlondertegels

 

Lees meer over...

 • De voordelen
  van composiet

 • Wat heb ik
  nodig?

 • Onderhoud & tips

 • Vlonder bouwen
  in 4 stappen

 • Vlondermontage
  uitbesteden?

Met WPC vlondertegels composiet kan je gemakkelijk een onderhoudsvrij terras leggen. WPC is een afkorting voor Wood Plastic Composite. WPC composiet bestaat uit zowel houtvezels als kunststofvezels. Hierdoor kan je genieten van een WPC vlondertegel composiet met de natuurlijke uitstraling van hout en het onderhoudsgemak en duurzaamheid van kunststof. WPC vlondertegels composiet zijn ideaal om op een balkon of dakterras te plaatsen, omdat vlonderplanken al snel 3 meter lang zijn. Onze WPC vlondertegels composiet zijn er in verschillende groottes, zoals 30x30, 50x50, 90x90 en 100x100 cm. Door de verschillende groottes is er voor ieder balkon en dakterras wel een geschikte WPC vlondertegel composiet te vinden. Dankzij de snelle levering en lage prijs bij HomingXL, ben je ook van de beste koop voor jouw composiet tegels verzekerd.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Het onderhoud van de WPC vlondertegel composiet

Een WPC vlondertegel composiet heeft in vergelijking met een houten vlondertegel vrijwel geen onderhoud nodig. Echter zijn er natuurlijk wel uitzonderingen op de regel. Zo kunnen er, net als op een houten vlonderterras, op jouw WPC vlondertegels composiet olievlekken, vetvlekken, brandvlekken, krassen en meer op komen. Dit wil je in de eerste plaats natuurlijk voorkomen, maar mocht dat niet lukken, dan hebben wij een aantal tips welke je bij deze vlekken kunnen helpen. Belangrijk hierbij, verwijder de vlekken zo snel mogelijk. Met onze composietreiniger heb jij een goede reiniger in handen die je helpt met het bestrijden van de vlekken. Daarnaast kan je op onze informatie pagina per type vlek zien wat je het beste kan doen. Lees deze pagina dan ook goed door, zodat je eventuele vlekken op jouw WPC vlondertegels composiet zo snel mogelijk kan verwijderen. Het zou namelijk zonde zijn wanneer je op de duurzame WPC vlondertegels composiet vlekken hebt zitten.

De voordelen van WPC terrastegels composiet ten opzichte van houten terrastegels

WPC terrastegels composiet brengen veel voordelen met zich mee ten opzichte van houten terrastegels. Wanneer je houten terrastegels of houten vlonderplanken hebt liggen, dan moet je deze regelmatig onderhouden door deze een schilderbeurt te geven, in de beits te zetten of te oliën. WPC terrastegels composiet en WPC terrasplanken composiet zijn onderhoudsvrij. Ze hebben de natuurlijke uitstraling van hout en het gemak van kunststof. WPC vlondertegels composiet hebben dus geen bewerking nodig. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk genieten van een mooi WPC terras met composiet vlondertegels. Daarnaast biedt WPC composiet nog meer voordelen, zoals veiligheid, kindvriendelijk en een eenvoudige montage. Meer over deze voordelen en andere voordelen, lees je op onze informatie pagina.

Wat is WPC composiet

Het composiet wat voor terrastegels en terrasplanken wordt gebuikt, is een combinatie tussen hout- en kunststofvezels. Door deze twee vezels samen te voegen, ontstaat er composiet welke voor tegels en planken wordt gebruikt. De term WPC (wood plastic composite) en HKC (hout kunststof composiet) geven dit ook weer. WPC composiet en HKC zijn vergelijkbare termen en worden door elkaar gebruikt om composiet aan te duiden. WPC terrastegels zijn dus hetzelfde als HKC en composiet terrastegels. Gezien composiet een sterk materiaal is en weinig onderhoud vergt, wordt het ook toegepast bij vlonderplanken, schuttingen, hekken, tuindeuren en palen. Bij HomingXL vind je al deze producten in het composiet in ons assortiment. Tevens kan je altijd onze showroom bezoeken om de producten te bewonderen en inspiratie op te doen.