Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

CanDo vinyl traprenovatie

CanDo vinyl traprenovatie bestaat uit zelfklevende overzettreden die ook dienst doen als stootborden. CanDo vinyl traptreden zijn een goedkope oplossing voor zeer goede kwaliteit. De treden zijn gemakkelijk op maat te snijden met een Stanleymes, bekijk ook de montagevideo om jezelf te overtuigen van het gemak van CanDo vinyl traprenovatie. Maak gebruik van het aluminium neusprofiel om het af te maken. Vinyl traprenovatie is een stroef en veilig materiaal voor op de trap.

11 resultaten

11 resultaten

De eigenschappen van vinyl

Een traprenovatie van vinyl voelt warm en zacht aan. Door de dempende werking is het vinyl ook stil. De extra structuur in het houtnerf patroon van de vinyl trede geeft een mooie en realistische uitstraling, ondanks dat de basis van kunststof is. Vinyl traprenovatie is net als PVC traprenovatie goed en makkelijk schoon te houden, kortom onderhoudsvriendelijk.

De veiligheid van vinyl trapbekleding

Uiteraard is ook aan de veiligheid gedacht. Normaal gesproken denk je bij vinyl aan een gladde vloer. Maar de vinyl traptreden van CanDo hebben een licht en stroeve oppervlakte met een voelbare structuur. Dit geeft extra contrast in het houtnerf patroon en is dus mooier voor de uitstraling. Samen met het geïntegreerde antislip profiel zorgt deze structuur in de vinyl stroken ook voor extra grip.

De montage met vinyl traprenovatie

Doordat de snijranden van het vinyl worden weggewerkt door het aluminium neusprofiel, heb je als eindresultaat een traprenovatie zonder naden. De vinyl stroken zijn eenvoudig te verwerken door de zelfklevende laag, waar je bij PVC traprenovatie vaak te maken hebt met lijm. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op maat te snijden. Zorg dat je trap voor montage goed schoon is, verwijder oude lijmresten zodat een gladde ondergrond overblijft. De vinyl traprenovatie kan niet over een onregelmatige ondergrond worden gelegd, omdat de onregelmatigheden door het vinyl heen te zien zijn. Met de modelleertape kun je eenvoudig de maten van je bestaande traptreden overnemen op de vinyl traptrede.

Bekijk het instructiefilmpje voor alle ins en outs wat betreft de montage van vinyl traprenovatie.