Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Eva-Last composiet vlonderplanken

Eva-Last

De composiet Eva-Last vlonderplanken van Elephant zijn het meest natuurgetrouwe hardhout alternatief in onze collectie composiet vlonderplanken. Door het gebruik van verschillende bruintinten en het geïmiteerde houtoppervlak, lijken de Elephant Eva-Last vlonderplanken perfect op de hardhoutsoort Ipé. De Eva-Last vlonderplanken van composiet hebben een gepatenteerde toplaag. Deze Eva-Last toplaag is zeer goed bestand tegen krassen en vlekken. De composiet vlonderplanken van Eva Last zijn er in 2 verschillende breedtes, namelijk in 14 en 21 cm en in 2 diktes, te weten 2,2 en 2,3 cm. De vlonderplanken zijn daarnaast te verkrijgen in een 4 of 5 meter planklengte. Ook hebben wij voor deze planken een handig totaalpakket samengesteld, waarmee je direct aan de slag kunt. Bij HomingXL koop je de Eva-Last vlonderplanken van Elephant voor de scherpste prijs.

Wil je meer informatie over:

3 resultaten

3 resultaten

De eigenschappen van Eva-Last terrasplanken

Een Eva-Last vlonder terras van composiet biedt vele voordelen ten opzichte van een hardhouten terras, maar vaak kiest men nog voor hardhout vanwege de warme uitstraling. Nu is er de Eva Last vlonderplank met de uitstraling van Ipé hardhout en de voordelen van composiet. Zo zijn de vlonderplanken onderhoudsvrij, splintervrij en blijven ze stroef bij regen of water, waardoor je minder snel kan uitglijden. De Eva-Last terrasplanken hebben semi-massieve ronde kamers voor extra stabiliteit en isolatie.

Montage en het Eva-Last totaalpakket

Een EvaLast terras is gemakkelijk aan te leggen, doordat de EvaLast vlonderplanken gemakkelijk zijn te zagen. Je kunt de EvaLast vlonderplanken van composiet tweezijdig gebruiken, enerzijds de vlakke zijde met houtnerf structuur en anderzijds de handbezaagde zijde met een vlamtekening voor een stoere houtlook. Met behulp van de speciale clips plaats je snel en gemakkelijk een EvaLast vlonder terras met een levensduur van 25 jaar.

Ook voor deze bijzondere Eva-Last composiet vlonderplank hebben wij een handig totaalpakket voor jou samengesteld. In dit pakket zitten composiet onderbalken en de speciale bevestigingsclips die je nodig hebt om de EvaLast vlonder te monteren. Let er op dat je nog een aantal dingen mee moet bestellen, zoals de set begin en eind clips. Omdat niet ieder terras op eenzelfde manier wordt gelegd, kunnen deze niet worden opgenomen in het all-in pakket. Denk daarnaast ook nog aan granulaat onderleggers voor goede demping en ventilatie van jouw Eva-Last vlonder terras en of je eventueel anti-worteldoek mee moet bestellen voor het tegengaan van onkruid tussen de vlonderplanken. Je vindt al deze suggesties onder het kopje “bijbehorende producten” op de product pagina’s. Door de Eva-Last vlonderplanken van composiet bij HomingXL te bestellen, geniet je van de snelste levering en de laagste prijzen.