Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Holle composiet vlonderplanken

Holle vlonderplanken zijn uitermate geschikt voor tuin-, balkon-, dakterras- of thuisgebruik als je het vergelijkt met semi massief of massieve vlonderplanken. Doordat de plank hol is van binnen, is de aanschafprijs een stuk lager dan bijvoorbeeld een massieve plank. De meest populaire composiet vlonderplank is al sinds jaar en dag de antraciet gekleurde composiet  vlonderplank. Deze kun je krijgen in 3 meter, 4 meter en zelfs 5 meter.

Lees meer over: de verschillende soorten holle composiet vlonderplanken en benodigde materialen »
11 resultaten

11 resultaten

Holle composiet vlonderplanken - uitvoeringen

Er zijn brede vlonderplanken, welke veel worden gebruikt voor terrassen langer dan 4 meter. Composiet vlonderplanken van 14cm worden het meest verkocht en zijn daarbij ook een standaard maat. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, zoals: rood-bruin, licht bruin, donker bruin en antraciet.

Montage en doe-het-zelf holle composiet vlonderplanken

Ga je zelf aan de slag met het aanleggen van een holle composiet vlonder? Lees dan onze pagina: In 4 stappen een composiet vlonderterras bouwen. Voor bevestiging van de planken heb je clips nodig en indien je een vlonderterras gaat maken op bijv. je balkon dan heb je oook nog granulaat nodig. Heb je geen idee hoeveel composiet vlonderplanken en bevestigingsmaterialen je nodig hebt voor je complete terras? Geef bij onze composiet totaalpakketten de hoeveelheid vierkante meters door en wij berekenen automatisch voor je wat je precies nodig hebt. Zie je het niet zitten om zelf je vlonder te plaatsen? Dan kun je de vlonder laten aanleggen.

Heb je een verhoging nodig variërend van 3-20cm kijk dan eens naar ons assortiment terrasdragers. Voor de merken C-Wood, Duowood, en Eva-last kun je de randen afwerken met bijbehorend materiaal.Wil je vlonder helemaal tiptop afmaken? Kies dan voor met mooie vlonderverlichting.