Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet Elephant Vlonderplanken

Kies je voor Elephant vlonderplanken van composiet, dan is er een ruim assortiment waaruit je kan kiezen. Elephant vlonderplanken van composiet zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van licht grijs tot donkerantraciet. Tevens kan je verschillende diktes, breedtes en lengtes verkrijgen. Wij hebben zelfs een composiet Elephant vlonderplanken van 6 meter lengte te koop. Je kan de Elephant vlonderplanken bestellen met verschillende oppervlakten, namelijk fijn ribbel/vlak, grove ribbel/vlak of vlak/schorsmotief. Met composiet vlonderplanken van Elephant leg je een onderhoudsarm terras aan met een garantie van 10 tot 25 jaar. Bestel de scherp geprijsde Elephant vlonderplanken van composiet gemakkelijk bij HomingXL en ze worden snel bij je thuisbezorgd.

Wil je meer informatie over:

4 resultaten

4 resultaten

Het monteren van Elephant vlonderplanken van composiet

Wanneer je de Elephant vlonderplanken gaat monteren is het altijd belangrijk om de leginstructies goed op te volgen. De onderconstructie dient op de juiste wijze aangelegd te worden. Je kan hierbij kiezen voor een onderconstructie op piketpalen of een onderconstructie op betontegels. Een mooi eindresultaat begint bij de juiste basis van je terras. Wanneer je onderconstructie klaar is bevestig je vervolgens de Elephant vlonderplanken met de bijbehorende Elephant bevestigingsclips. Denk bij het bestellen van je Elephant terras ook aan de randafwerking, vlonderspot en composiet reiniger. Zo heb je alles in huis om een mooi Elephant vlonder terras aan te leggen van composiet.

Het onderhouden van composiet Elephant vlonderplanken

Het onderhoud van een Elephant vlonder terras is ten opzichte van een houten vlonder gemakkelijk. Het is eigenlijk alleen een kwestie van het schoonhouden van de composiet Elephant terrasplanken. Dit kan met een zachte bezem voor bijvoorbeeld bladeren en zand. Wanneer je Elephant vlonderplanken vuiler zijn, dan kan je het schoonmaken met composietreiniger of een hogedrukreiniger (maximaal 80 bar). Houd bij het gebruik van de hogedrukreiniger wel minimaal 30 cm afstand tot de composiet Elephant vlonderplanken. Op deze wijze blijven je Elephant vlonders in prima conditie en kan je lang genieten van je terras.

Heb je liever een houten Elephant vlonder terras in plaats van een Elephant vlonderplank van composiet? Bekijk dan onze houten Elephant vlonderplanken.