Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet vlonderplanken antraciet, grijs en zwart

Ben je op zoek naar een vlonder in de kleuren grijs, zwart of antraciet? Er zijn tegenwoordig ook enkele houten vlonderplanken die je in deze kleuren kunt verkrijgen, maar een echt uitgebreid assortiment grijze, zwarte of antraciet vlonderplanken vind je bij de composiet vlonderplanken. Niet alleen de brede keuzemogelijkheid is een groot voordeel, maar composiet heeft vele voordelen ten opzichte van houten vlonderplanken. Bekijk snel onze zwarte, antraciet en grijze composiet vlonderplanken van onze topmerken C-Wood, Elephant, Eva-Last en DuoWood.

Wil jij meer informatie over:

12 resultaten

12 resultaten

Wat is composiet eigenlijk?

Composiet is de perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar planken met een hout uitstraling, maar wanneer je liever niet de nadelen van houten vlonderplanken wilt. Composiet wordt ook wel wood plastic composite genoemd, afgekort WPC. Minder vaak zie je de Nederlandse benaming, hout kunststof composiet, HKC, terug. Het is dus een product waarvan de basis is gevormd door een mengsel van houtvezels en kunststof. Je hebt de keuze uit enkele verschillende types composiet vlonderplanken met verschillende uitvoeringen, zoals holle composiet vlonderplanken en semi-massieve composiet vlonderplanken.

Waarom grijze composiet vlonderplanken?

Natuurlijk is het een kwestie van smaak welke kleur vlonderplanken je mooi vindt en graag in jouw tuin zou willen hebben. Wanneer de zon op grijze vlonderplanken schijnt, worden deze niet zo warm als zwarte of antraciet vlonderplanken. Ben je dus op zoek naar een vlonder waar je veel met blote voeten op gaat lopen, dan kun je beter voor een lichtere kleur gaan.

Waarom antraciet of zwarte composiet vlonderplanken?

Zwarte en antraciet vlonders zijn strak en heel modern. Ze passen vaak perfect bij nieuwbouw huizen of op balkons.