Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Een pergola zelf maken: zo doe je dat!

Geplaatst op: 15 aug. 2023 10:58:00 door Homey

Pergola makenNaast dat het functioneel is, is het een zeer aantrekkelijke toevoeging aan je tuin die gezelligheid én schaduw biedt. We hebben het natuurlijk over een pergola. Overweeg je om er een in je buitenruimte te plaatsen? Zelf pergola maken met een bouwpakket biedt je verschillende voordelen. In dit blog vertellen we je die voordelen en lopen we stap voor stap het bouwproces door.

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Hoe kan ik mijn schutting schoonmaken?

Geplaatst op: 9 aug. 2023 11:34:48 door Homey

Hoe kan ik mijn schutting schoonmaken?Een schutting is niet alleen een functioneel element in je buitenruimte, maar ook een visuele verrijking voor je hele woning. Of je nu een composiet of houten schutting hebt, regelmatig onderhoud en schoonmaak zijn essentieel om de schoonheid en duurzaamheid te behouden. In dit blog delen we enkele handige schoonmaaktips voor zowel composiet als houten schuttingen, zodat je buitenruimte er altijd stralend uitziet.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Hoe moet ik een schutting beitsen?

Geplaatst op: 8 aug. 2023 14:54:57 door Homey

schutting beitsenEen schutting kan veel toevoegen aan de uitstraling van je tuin en je privacy vergroten, maar door de blootstelling aan de weerselementen kan de schutting wel wat bescherming gebruiken om op zijn best te blijven. Gelukkig is er een effectieve en eenvoudige manier om je houten schutting te beschermen: beits! Lees in dit blog waarom het beitsen van je schutting een goed idee, hoe vaak je het moet doen, wat je ervoor nodig hebt en doorloop het stappenplan.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Traptreden bekleden: inspiratie en aanpak

Geplaatst op: 3 aug. 2023 09:00:16 door Homey

Traprenovatie inspiratieEen trap is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan de uitstraling van je woning. Wil je je nieuwe trap bekleden? Of raakt je trap versleten of past deze niet meer bij de gewenste interieurstijl? Het bekleden van de trap maakt altijd een groot verschil. Nieuwe trapbekleding zorgt voor een frisse, stijlvolle uitstraling.

Lees meer

Geplaatst in Interieur |
 

Composiet co-extrusie vlonderplanken: een verbluffende evolutie!

Geplaatst op: 2 aug. 2023 12:22:21 door Homey

Wat is co-extrusie?Wanneer het aankomt op het kiezen van de juiste vlonderplanken voor je buitenruimte, is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen. Met een overvloed aan opties, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste bij jouw levensstijl en onderhoudsbehoeften past.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder Composiet Vlonder |
 

Wat kost een terrasoverkapping?

Geplaatst op: 25 jul. 2023 15:20:41 door Homey

Wat kost een terrasoverkappingEen terrasoverkapping is een geweldige toevoeging aan elke buitenruimte. Het biedt beschutting tegen regen, zon en andere weersomstandigheden, waardoor je het hele jaar door van je terras kunt genieten. Als je overweegt om een terrasoverkapping aan te schaffen, vraag je je wellicht af wat de kosten hiervan zijn. Hieronder bekijken we de prijsfactoren en geven we je een overzicht van de kosten van een terrasoverkapping.

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Schutting plaatsen: 7 inspirerende ideeën

Geplaatst op: 13 jul. 2023 12:25:27 door Homey

schuttingen plaatsenIn dit blog verkennen we verschillende soorten schuttingen en vertellen we hoe ze worden gebouwd, zodat jij een stukje wijzer wordt over alle opties. Zo lopen we langs verschillende materialen zoals hout, composiet, beton en aluminium. Lees verder en ontdek de mogelijkheden en eigenschappen..

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Terrasdragers, wanneer kies je hiervoor?

Geplaatst op: 4 jul. 2023 09:45:00 door Homey

Terrasdragers blog

Terrasdragers zijn dé oplossing voor terrasvloeren die verhoogd moeten worden. Het zijn ondersteunende systemen en de basis onder je vlonderplanken, vlondertegels of andere vloerbedekking. De terrasdragers zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in hoogte aan te passen. Hierdoor kun je je terras tot in de millimeter afstellen. Daarbij kunnen ze tot wel 1000 kg per drager aan.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

DIY tuindeur maken? Dat doe je eenvoudig met een stalen frame

Geplaatst op: 30 jun. 2023 14:37:00 door Homey

Maak zelf een prachtige tuindeur met een stalen frame. Alles voor een unieke achtertuin. Ontdek hoe dit werkt gewoon na de klik.Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

De leukste schutting ideeën voor in jouw tuin

Geplaatst op: 30 jun. 2023 10:37:00 door Homey

Schuttingen Een schutting is een belangrijk element in je tuin. Het zorgt voornamelijk voor privacy, maar ook zorgt het voor veiligheid en werkt het als geluidsbarrière. Er zijn talloze soorten, kleuren en stijlen schuttingen. In dit blog geven we je nieuwe inspiratie voor de leukste schutting ideeën.Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11