Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

7 tips voor creatieve schutting decoratie

Geplaatst op: 30 jun. 2023 10:00:00 door Homey

Schutting decoratie

Breng je tuin tot leven met leuke schutting decoratie! Een schutting is veel meer dan alleen een functionele erfafscheiding. Met een beetje creativiteit tover je je schutting om tot een kunstwerk. Lees hier 7 leuke schutting decoratie ideeën.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Overkapping tuin, dit zijn de voordelen

Geplaatst op: 30 jun. 2023 09:20:36 door Homey

Overkapping tuin

Behalve dat een tuin overkapping een praktische toevoeging is aan je tuin, geeft het ook meer waarde aan je woning. Want zeg nou zelf, wie wil er geen eigen terrasoverkapping?! Je kunt er heerlijk ontspannen, gezellig loungen met vrienden en genieten van het buitenleven. In dit blog lees je alle voordelen en leuke tuin ideeën met overkapping.

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Dit zijn dé tuintrends van 2023

Geplaatst op: 17 mei 2023 14:36:16 door Renee

dé tuintrends van 2023We hechten steeds meer waarde aan het creëren van een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Of je nu gaat voor een moderne en strakke uitstraling, een groene omgeving of een combinatie van stijlen, er is voor ieder wat wils. Dus laat je inspireren door de nieuwste tuintrends van 2023 en geef een persoonlijk touch aan je buitenruimte.

Lees meer

 

Barndeuren passen bij diverse woontrends

Geplaatst op: 16 mei 2023 13:20:34 door Renee

barndeuren passen bij diverse woontrendsBarndeuren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de interieurwereld. Ze zijn geïnspireerd op de traditionele deuren die vaak te vinden zijn in oude boerderijen en schuren, vandaar de naam 'barndeur'. Deze deuren hebben een karakteristiek ontwerp dat zowel rustiek als eigentijds kan zijn, waardoor ze een unieke uitstraling aan een ruimte geven.

Lees meer

Geplaatst in Deuren |
 

Hoe moet je een vlonder schoonmaken?

Geplaatst op: 2 mei 2023 14:12:23 door Renee

Vlonder schoonmakenEen vlonder is een mooie toevoeging aan elke tuin, maar door vuil, algen of mos kan het zeer glad worden. Het is dus belangrijk om je vlonder regelmatig schoon te maken. Een houten vlonder kan door UV-straling ook vergrijzen, maar door de vlonderplanken te onderhouden kun je dit tegengaan. Lees hieronder wat je moet doen om je vlonder er weer als nieuw uit te laten zien.

Lees meer

Geplaatst in Vlonder |
 

Tuin afschermen tegen inkijk? Hier wat tips!

Geplaatst op: 26 apr. 2023 15:36:33 door Renee

tuin afschermen tegen inkijk

Met het mooie weer kunnen we weer lekker buiten in de tuin zitten. Ben je gehecht aan jouw privacy en wil je jouw tuin afschermen tegen inkijk van buren of voorbijgangers? Bekijk dan hieronder onze tips om meer privacy in jouw tuin te creëren.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Nieuwe overkapping? Dit moet je weten

Geplaatst op: 26 apr. 2023 14:10:00 door Homey

Buitenverblijf Overkappingen zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen. Elk materiaal heeft weer hun eigen voor- en nadelen. Welk materiaal past het beste bij jou?

Lees meer

Geplaatst in Veranda |
 

Dé oplossing: zo voorkom je vergrijzing van een hardhouten schutting

Geplaatst op: 26 apr. 2023 11:43:02 door Fabien

Vergrijzing schutting

Een hardhouten schutting is een echte aanwinst in de tuin. Het heeft een prachtige natuurlijke, warme kleur en uitstraling. Maar door weersomstandigheden vergrijst onbehandeld hardhout al na +- 6 maanden. Wil je de warme natuurlijke kleur behouden? Behandel de schutting dan met houtolie of beits. Elk product heeft een geheel eigen werking op het hout. Welk product heeft jouw voorkeur?

Lees meer

Geplaatst in Tuinhout Schutting |
 

Stormschade aan je schutting, en nu?

Geplaatst op: 25 apr. 2023 15:57:00 door Renee

Stormschade schuttingIn de meeste gevallen beschermt een schutting je tegen de overlast van wind in de tuin. Echter hebben we in Nederland een aantal keer per jaar te maken met storm of andere heftige weersverschijnselen. Onverwachte valwinden of stormen kunnen in een korte tijd schade veroorzaken, bijvoorbeeld aan je schutting. Hoe vervelend dit is, ben je in de meeste gevallen wel verzekerd voor stormschade. Maar is je schutting verzekerd bij stormschade? Je leest het hieronder!

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 

Ibiza stijl of design: deze trendy schuttingen maken je tuin helemaal af

Geplaatst op: 25 apr. 2023 15:00:00 door indebuurt.nl

trendy schuttingenMet een mooie schutting maak je je tuin dé plek om heerlijk te chillen. Het zorgt niet alleen voor minder wind en meer privacy, maar wist je dat schuttingen ook een oplossing kunnen zijn tegen geluidsoverlast? De schuttingen van HomingXL zorgen daarvoor en ze zijn ook nog eens hartstikke hip. Melvin Bos is een echte schuttingexpert bij HomingXL en vertelt over de nieuwste trends.

Lees meer

Geplaatst in Schutting |
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11